Hjem

Velkommen!

Se fanen “registrering/betaling/priser” for mer info om innmelding.

 

Spydeberg Turnforening har gått over til å bruke registrerings- og betalingssystemet IMS. Alle utøvere må være registrerte som brukere i dette systemet. For barn som ikke kan ordne dette selv, må foreldrene opprette brukeren for barnet (i barnets navn).

Dersom du allerede har en ”Min Idrett ID”, f.eks. som bruker av ”Min Idrett”, vil du kunne logge deg på med samme brukernavn og passord.
I motsatt tilfelle må du følge lenken for å opprette en ny bruker. Du finner link til dette lenger ned. Ha fødselsnummer til barnet klart.

Vi ber alle logge seg inn og sjekke at personalia stemmer. Merk at den epostadressen som er registrert er den som brukes når faktura blir sendt ut.
Faktura blir sendt pr mail i løpet av kort tid. Det har imidlertid vist seg at fakturaen kan komme i søppelposten, så vær obs på det. 

Du finner det nye systemet her:
https://imsapp.nif.no/

Registrering av nye medlemmer, se denne videoen først:
https://youtu.be/VITIq71Zjcs

Link til registrering av nye medlemmer: https://imsapp.nif.no/auth/signin

Hovedsponsor:
default_Askim-Spydeberg-Sparebank

grasrot liten

4 thoughts on “Hjem

  1. Monica Melum

    Hei. Datteren min glemte igjen brillene sine i hallen i går, da hun hadde gym med klassen. Sfo som var der etterpå så at brillene lå på benken. Jeg hadde fotballtrening der fra 17.30-19 men tenkte ikke over om de lå der da vi hadde fått beskjed om at læreren hadde de. Det jeg lurer på er om de som hadde røhnhjul trening etter at Sfo var der har funnet disse? Og hvor de evt da er levert? Takker for svar. Mvh Monica

    Like

Leave a comment